Back to top

El Reus es veurà les cares contra l'Sporting de Portugal

El Reus Deportiu Miró disputarà demà en la fase de grups de Lliga Europea d'Hoquei amb l'Sporting Club de Portugal. Els roig-i-negres es preparen per aconseguir algun punt a la classificació amb un rival complicat.
El Reus es veurà les cares contra l'Sporting de Portugal

El Reus Deportiu Miró viatjarà aquest cap de setmana a Lisboa per veure's les cares amb l'Sporting Club de Portugal en la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga Europea, aquest dissabte a les 15h (les 16h hora catalana) .

Els roig-i-negres han sumat 1 empat, una derrota i una victòria en aquesta competició i ara intentaran rascar algun punt amb un equip difícil que va al capdavant del grup d'aquesta competició.

Els roig-i-negres han vist millorar l'equip des del principi de la temporada. La falta d'alguns jugadors es veia reflectida en els seus resultats. Ara que l'alineació està completa però, els reusencs consideren que estan en un bon moment i motivats per seguir lluitant en les diverses competicions.

El Reus Deportiu Miró es troba en 3a posició de la fase de grups de la competició europea amb 4 punts, per sota de Wasken Lodi amb 6 i dels rivals d'aquest dissabte. Els portuguesos sumen 7 punts i lideren la classificació.

Paraules clau:

Notícies relacionades