Back to top

El Reus viatja a Sant Sadurní sense conèixer encara la data del clàssic

Els roig-i-negres disputen dissabte la sisena jornada d'OK Lliga contra el Noia Freixenet a l'espera encara de saber quan es podrà jugar el partit entre el Reus i el FC Barcelona, ajornat per les pluges.
Romà Bancells en la prèvia del CE Noia Freixenet i el Reus Deportiu Miró

Malgrat que la pluja va impedir que es jugués el partit entre roig-i-negres i blaugranes, la setmana ha anat força bé a les instal·lacions del Carrer Gaudí. El Reus Deportiu Miró ha tingut més temps per recuperar-se del matx de Lliga Europea, i això comporta també una millor preparació abans de fer front al CE Noia Freixenet.

El Reus viatjarà doncs a Sant Sadurní aquest dissabte en un duel que s'iniciarà a dos quarts d'una del migdia. L'equip de la capital del cava està protagonitzant un inici de lliga ple d'irregularitats, amb un balanç de dos partits guanyats, dos perdut i un empat. Ara mateix, són setens a la classificació.

Jordi Garcia espera poder disposar ja de Tiago Rafael, lesionat des de fa tres setmanes, i veure a Càndid totalment recuperat després d'unes molèsties a l'avantbraç que li van impedir jugar el matx contra el Club Patí Voltregà.

Pel que fa al duel ajornat, la junta directiva ha assegurat a l'aficionat que l'entrada li serà vàlida en la nova data en què es fixi el partit, que encara està per confirmar.