Back to top

Reus viatjarà en el temps fins als anys 60 amb Epocauto

Els amants del motor tenen una cita ineludible aquest cap de setmana. Dissabte s'engega una nova edició de l'Epocauto, la fira dels cotxes d'època al Tecnoparc. L'estrella de la fira serà un model de 1928 i del qual només se'n conserva el prototip a tot l'Estat
Imatge de la roda de premsa d'aquest matí

La nostàlgia pels clàssics s'apoderarà de Tecnoparc aquest cap de setmana amb la dissetena edició de l'Epocauto, on noranta expositors mostraran una varietat de vehicles majors de vint-i-cinc anys. La col·laboració amb Eventos del Motor, una empresa especialitzada en fires de vehicles, que segons Isaac Sanromà,  president del Comitè Executiu de FiraReus, serveix per donar ales l'esdeveniment.

La fira comptarà amb dues vessants; una més dedicada a l'oci i l'altra a la comercial. Els organitzadors descarten que la nova normativa que s'aplicarà a Barcelona a partir del 2019 i que prohibirà circular als cotxes de més de 20 anys pugui afectar a les vendes de Reus, tal com assegura José Enrique Elvira, director d'Eventos del Motor. Per Elvira, cal diferenciar un cotxe antic i un d'època, sent el segon un vehicle més cuidat. A la vegada, insisteix que els efectes de la normativa no es notaran de forma immediata.

En total, la fira espera comptar amb la presència de més de 500 vehicles clàssics, entre cotxes i motos. Durant l'esdeveniment, la xifra podria augmentar si es compleix l'expectativa de cotxes d'època que s'acostin al Tecnoparc, aprofitant el descompte que tenen en el preu de l'entrada. L'estrella de la mostra serà sens dubte l'Artés Campeador, un model de cotxe del qual només es conserva el prototip, després de l'incendi que va patir el taller on es fabricava. El cotxe més veterà que s'espera però, és el Graham Paige de 1928.

Paraules clau:

Notícies relacionades