Back to top

El Reus visita Lodi en el primer partit de Lliga Europea a domicili

És vital que els de Jordi Garcia passin pàgina de la derrota contra el Club Patí Calafell per poder sumar els tres punts.
Pablo del Río en la prèvia de l'Amatori Wasken Lodi contra el Reus Deportiu

Després de la patacada en l'última jornada d'OK Lliga al Pavelló Municipal Joan Ortoll, el Reus Deportiu Miró ha de canviar radicalment el xip per disputar el segon partit de la fase de grups de la Lliga Europa.

Els roig-i-negres són primers a la classificació del Grup A en vèncer al Dinan Quévert el passat 19 d'octubre per 6 a 2 al Palau d'Esports.

L'any passat els del Baix Camp van encetar la seva participació en la Champions amb aquest mateix desplaçament i van perdre amb un resultat de 3 a 1. Verona va ser un dels protagonistes del duel, però aquesta temporada ja és jugador de l'Sporting de Portugal.

En la tornada els roig-i-negres van aconseguir remuntar el partit davant la bombonera, plena de gom a gom, en un matx que va finalitzar 6 a 3, però res va ser suficient per garantir la classificació dels ganxets als quarts de final.

Dia del partit

Preparats per no tornar a ensopegar amb la mateixa pedra, aquest cap de setmana italians i reusencs es tornaran a veure les cares dissabte a les 21.00 h a l'Eugenio Castellotti.

Paraules clau: