Back to top

Reus viu el vi oferirà l'oportunitat de tastar 160 vins

Sis denominacions d'origen del territori seran presents a l'onzena edició de Reus viu el vi, la cita enològica per excel•lència a la capital del Baix Camp. A partir d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana, la plaça de la Llibertat de Reus es tornarà a omplir de cellers i amants del vi.
vi

160 vins per tastar. És la proposta de Reus Viu el Vi per aquest cap de setmana. Un total de sis cellers del territori acostaran la cultura enològica a la capital del Baix Camp, que ja ha consolidat aquesta cita al calendari reusenc. En l'onzena edició d'aquest certamen, sense gaires novetats a destacar, es manté el preu del lot de consumició de 13 euros. De cara a futures edicions, els organitzadors posen la mirada al públic internacional.

A partir de divendres i fins diumenge, els assistents no només podran tastar vins, sinó que també podran degustar una tapa dolça maridada amb oli DOP Siurana, també present al Reus Viu el Vi.

Malgrat que des de l'organització s'abstenen a quantificar l'impacte econòmic i la previsió d'assistència de públic, auguren una bona onzena Reus Viu el Vi, destacant que el vi, el vermut i els productes de proximitat reforcen els vincles de la ciutat en l'àmbit gastronòmic, comercial i cultural.