Back to top

Reus Viu el Vi repeteix l'èxit de l'any passat

JONATAN SORIANO

La fira Reus Viu el Vi ha celebrat la seva 7a edició amb la presència de 30 cellers. Enguany també s’ha mantingut la participació internacional, amb un expositor del Rosselló. Un esdeveniment que s’ha aconseguit consolidar com a referència entre els aficionats a l’enoturisme.

Negre o blanc, d’una denominació o d’una altra, el protagonista ha estat el vi. I es que els aficionats a l’enoturisme han pogut gaudir de la setena edició de la fira Reus Viu el vi, on enguany han participat fins a 30 cellers, el 25% dels quals ho feia per primera vegada.

Tot acompanyat d’una oferta on també hi apareixen caves i vermuts, juntament amb una gastronomia molt variada. I pels aficionats al futbol, una pantalla gegant des d’on han pogut veure la final de la Champions.

A més dels caldos de proximitat, també s’ha pogut gaudir de la presència del celler francès Domaine de Nidoleres, un dels més cèlebres de la Catalunya Nord, que elabora el seu vi a la zona del Rosselló.

D’aquesta manera ha estat el segon any que la fira assoleix caràcter internacional. Enguany s’ha mantingut una assistència pròxima als 11.000 packs que es van servir l’any passat. Un esdeveniment que es consolida com a referència pels amants del vi.