Back to top

Reus viurà la seva cinquena Fira medieval

El Passeig de Misericòrdia acollirà la cinquena Fira Medieval de Reus. Un cap de setmana en el qual els assistents podran gaudir d'una cinquantena de parades, amb propostes diverses d'artesania, gastronomia i algunes novetats sorprenents, com els "mojitos" de vermut.
Fira Medieval de Reus

La Fira Medieval va sorgir com a una iniciativa veïnal que volia destacar de forma original per sobre de les festes dels barris de la ciutat. Actualment, la visiten al voltant d'unes 9.000 persones vingudes de Reus i d'altres pobles del territori. Aquest any, es preveu que hi hagi una cinquantena de parades d'artesania i menjar, com també una taberna. Com a novetat, n'hi haurà una de "mojitos" de vermut i una altra de "kebabs" sorprenents, on un porc sencer donarà voltes sobre la brasa.

Entre el 6 i el 8 de setembre, els assistents podran gaudir d'una autèntica recreació medieval pel Passeig de Misericòrdia, on enguany es prioritzarà la vestimenta íntegrament medieval per guanyar en qualitat i enriquir aquesta festivitat. L'exposició d'armes i de tortura que l'any passat va causar polèmica s'ha substituït per una àrea de jocs infantils inspirats en els jocs medievals. A més a més, per garantir la seguretat dels visitants, es prohibirà la circulació entre el Carrer Miami i la Plaça de la Pastoreta.

L'organització ha reiterat que tot i que el projecte va néixer com una festa veïnal, s'ha convertit en una festa de ciutat i així volen que segueixi sent.