Back to top

Reus vol professionalitzar l'esport

L'Observatori de l'Esport i l'Activitat Física és una nova eina de treball del Consell Municipal de l'Esport de Reus. La proposta forma part del Pla d'Acció Municipal del govern local, i emetrà informes sobre activitats i programes esportius a desenvolupar a la ciutat.

Augmentar el rigor tècnic en el món de l'esport, professionalitzant d'aquesta manera el sector en l'àmbit local. Aquest és l'objectiu de l'Observatori de l'Esport i l'Activitat Física, una nova taula de treball que s'incorpora al Consell Municipal de l'Esport del consistori reusenc.

Diversos professionals i experts en matèria esportiva, com tècnics de Reus Esport i Lleure, professionals de la gestió esportiva vinculats a clubs de Reus, un metge, un dietista o un psicòleg, seran els encarregats d'emetre informes sobre projectes i programes esportius a desenvolupar a la ciutat de Reus.

runners

La participació de professionals de diversos àmbits és per integrar una mirada transversal i crítica, sobre la realitat esportiva. L'Observatori es reunirà com a mínim un cop al semestre i està previst que es posi en marxa a partir del mes de gener.

Paraules clau:

Notícies relacionades