Back to top

El reusenc Arnau Moragas crea un campus virtual d'hoquei patins

Una iniciativa pionera que li permet fer correccions en directe als més de cinquanta alumnes que s'hi han apuntat.
Un alumne del Campus Virtual Hockey

De dilluns a divendres tots els jugadors i jugadores d'hoquei patins qui ho volen poden seguir practicant l'esport que més els hi agrada gràcies al Campus Virtual Hockey.

Aquesta és una iniciativa del reusenc Arnau Moragas, entrenador nacional, que neix en aquest període de confinament amb l'objectiu que els nens i nenes d'arreu del país continuïn exercitant-se i no oblidin els conceptes bàsics de la seva etapa de formació.

Convidats d'OK Lliga

De moment una cinquantena d'alumnes realitzen les activitats que Moragas els hi proposa des de casa i ell mateix pot fer les correccions en directe a través d'una aplicació mòbil.

Campus Virtual Hockey és una oportunitat de demostrar, sense limitacions territorials, el treball del reusenc, ja que la procedència dels jugadors és ben diversa i compta amb gent d'arreu de Catalunya, Navarra, Madrid i fins i tot França.

En un principi, el campus havia de durar només fins al dia 24 d'abril, però la gran demanda d'inscripcions obliga a l'Arnau a plantejar-se d'allargar-lo fins a la fi de l'estat d'alarma.

El preu per participar-hi és de vint euros i hi col·laboren jugadors de renom com Marc Torra, Berta Busquets o Albert Casanovas.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades