Back to top

Un reusenc es col·loca en primera posició del CERTT

La Baja Aragón és una de les curses de ral·li tot terreny més dures que es pot corre a l'estat espanyol. Avui coneixerem a un reusenc que hi ha participat per primera vegada i gràcies a la seva victòria en aquesta cursa, s'ha pogut col·locar en primera posició al campionat d'Espanya d'aquesta modalitat.
un reusenc es col·loca en prmera possició del CERTT

500 quilòmetres de recorregut per un terreny de pols densa i unes temperatures molt altes són algunes de les dificultats que presenta la Baja Aragón, una de les curses de ral·li tot terreny més difícils de l'Estat espanyol. Unes proves que els amats d'aquests vehicles i les competicions que els representen no poden obviar. És el cas d'en Josep Fallada, un reusenc que ha participat en aquesta cursa aragonesa per primera vegada, i ha quedat primer en una de les seves proves.

"És superació, és aprendre i esforçar-se, moltes hores de dedicació, de preparar el cotxe i estudiar el roadbook prepara'ns perquè la navegació vagi bé... Ens hi hem hagut de posar al 100%".

Tot i que la Baja Aragón és puntuable al campionat del món, aquest pilot reusenc està participant en el campionat d'Espanya de Ral·li Tot Terreny en la modalitat T5. Una competició formada per 6 curses, de les quals aquest pilot reusenc ja n'ha finalitzat 4. Tot i ser la primera vegada que hi participa, en Josep ja té molta experiència en proves d'orientació per Algèria, Marroc o Tunísia.

"És la primera vegada que fem proves que estan regulades per la federació i la FIA. Fins ara havíem fet proves al desert del Sàhara, havíem estat a Algèria, Túnez però són proves que no estaven regulades per la FIA. Hem fet aquestes de cara a millorar el cotxe, a millorar nosaltres, i aprendre i qui sap?, potser algun dia fer el Dakar, que és la nostra il·lusió".

En Josep participarà també al Rally TT Guadalajara i el que se celebrarà al desert de Monegres. Amb aquestes dues curses finalitzarà el campionat d'Espanya, una competició en la qual actualment va en primera posició.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades