Back to top

El Reusenc Handbol Club obre les seves portes

L'entitat ha organitzat una festa de final de temporada amb diferents centres educatius que pot servir també per guanyar adeptes de cara a l'any vinent.
Imatge de la jornada de promoció del Reusenc Handbol Club

El futbol i el bàsquet són les modalitats esportives que més s'imparteixen a Reus en horari lectiu. El Reusenc Handbol Club vol canviar aquesta realitat oferint als centres educatius la possibilitat de practicar l'handbol com a activitat extraescolar. Tres escoles de Reus ja s'han unit a la iniciativa: L'Institut Escola Pi del Burgar, l'Escola Sant Bernat Calbó i el Col·legi Marià Fortuny. Com a agraïment, l'entitat ha organitzat una festa de final de temporada que ha servit també per promocionar el club.

El Reusenc Handbol Club compta ara mateix amb 32 esportistes repartits en tres equips: un infantil femení, un infantil masculí i un cadet masculí. L'objectiu de cara a la temporada vinent és formar un conjunt aleví per donar continuïtat a la piràmide de la base. L'entitat descansarà en l'àmbit esportiu aquest estiu però no ho farà a nivell intern. Al setembre hi haurà una nova junta que continuarà treballant per garantir el creixement del club.