Back to top

Rialp, segona residència del CF Reus

Els jugadors del CF Reus passaran tota la setmana al Pallars Sobirà per realitzar el ja tradicional "stage" de pretemporada. També els nous fitxatges i l'última incorporació roig-i-negra: Tito. A la tornada, Aritz López Garai afrontarà el primer repte com a entrenador: el partit contra l'Ascó el dissabte 22 de juliol a les 19.30h
stage reus rialp

Bromes, confiança i sobretot treball intens. Això és el que espera al vestidor del Reus aquesta setmana a Rialp. L'equip ja s'ha instal·lat al Pallars Sobirà per realitzar l'"stage" de pretemporada, una setmana d'entrenaments marcada per un canvi de ritme que té com a objectiu principal reforçar els lligams entre els jugadors.

"L'objectiu principal és que els nois es coneguin més", comenta l'entrenador del CF Reus, Aritz López Garai, "Treballarem aspectes més tàctics dels que hem treballat aquesta primera setmana i, sobretot, farem grup".

Fer pinya principalment seran els deures de jugadors com Roberto Santamaría, Gustavo Ledes, Pablo Íñiguez o Álex Menéndez, les noves cares de la plantilla d'enguany. El que més ganes li haurà de posar, però, serà Tito, recent incorporat aquesta setmana al vestidor. Rialp presenciarà la seva estrena com a roig-i-negre.

L'equip tornarà a Reus aquest divendres amb motiu urgent. Dissabte 22 de juliol a les 19:30h de la tarda Aritz López Garai farà front al seu primer repte com a entrenador: el partit que enceta la pretemporada al Municipal d'Ascó. Un matx que serà solament el precursor dels cinc partits amistosos que li esperen al Reus abans de començar la competició regular. Seran contra l'Athletic a Leioa, el València a Mestalla, el Lleida a la capital del Segrià i el Cornellà i el Girona al Municipal. Partits que ja incorporaran les cares noves que resten a l'espera de ser desvetllades. Aritz espera dos migcampistes i dos jugadors ofensius per tancar la plantilla.