Back to top

Ricard Gili, escollit candidat d'ERC a les properes municipals per Riudoms

Ricard Gili, periodista de 37 anys, serà el candidat d'ERC a Riudoms a les properes eleccions municipals. Així ho han decidit, per unanimitat, durant l'assemblea local del partit, que ha tingut lloc aquest diumenge al matí.
ricard gili candidat ERC Riudoms

Gili ha expressat que sempre s'ha sentit compromès amb Riudoms i li ha interessat la gestió del bé comú. Ara, després de meditar-ho llargament, ha decidit presentar-se als propers comicis municipals amb un objectiu clar: "contribuir a portar Riudoms un pas més enllà". A més, ha manifestat que treballarà intensament per guanyar-se la confiança dels riudomencs.

La seva proposta per a la població es resumeix en tres conceptes: treballar, sumar esforços i aportacions fent xarxa entre els ciutadans i les entitats, i portar Riudoms un pas més enllà. En aquesta línia, considera que cal obrir una nova etapa mirant el futur,  per definir com és el Riudoms que volem per d'aquí a 10 o 12 anys.

Gili té una llarga vinculació amb les entitats i els moviments cívics riudomencs: ha estat monitor de l'Esplai del Casal, soci fundador del casal La Calderera, i activista cultural del CERAP, entre d'altres.

En l'àmbit professional, ha treballat de periodista durant més de 10 anys a mitjans com RAC1 i la Cadena SER, i també ha fet de consultor de comunicació. Els darrers anys s’ha especialitzat en gestió d’equips de persones i de projectes. Coneix de prop el món de l’administració pública, ja que actualment treballa a la Conselleria d’Exteriors de la Generalitat i anteriorment ho ha fet a l’Ajuntament de Barcelona. És doctor en Comunicació i professor de la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en Periodisme i en Història, també ha cursat un màster en comunicació i un postgrau en màrqueting digital.