Back to top

Riuades de gent que no s'acaben de traslladar en les vendes

Si bé molts comerciants afirmen que la campanya del Black Friday va portar un bon volum de vendes, el balanç d'aquest cap de setmana llarg, que ha coincidit amb la Constitució i la Puríssima, ha estat més moderat.
vendes pont

El centre de Reus s'ha omplert de gent i comerços oberts, sobretot divendres i dissabte, però aquest volum de gent no s'ha acabat traslladant en un bon volum de vendes. Malgrat tot, la valoració que en fan els comerciants és desigual.

El divendres, i sobretot dissabte al vespre, l'aglomeració de reusencs i visitants al centre de la població ha estat evident. Tant és així que molts carrers del voltant han quedat col·lapsats durant l'estona de més afluència, i fins i tot pàrquings com el de la plaça de la Llibertat o del Pallol han hagut de penjar, durant part de la tarda i vespre de dissabte, el cartell de complet.

Perspectives contràries entre comerciants

Aquestes aglomeracions de trànsit i gent, però, no s'han acabat de traslladar en les vendes. Mentre que hi ha comerciants que asseguren que les vendes han estat acceptables i s'han complert les expectatives que es podien esperar en aquest pont, ni molt bones ni molt dolentes, d'altres asseguren que l'any passat en aquestes mateixes dates van fer més calaix.

Així doncs, opinions desiguals entre els comerciants del centre que afirmen que, tot i que els podia perjudicar si molta gent marxava a fora, també han vist com la ciutat s'ha omplert de visitants.

Les expectatives dels botiguers estan ara posades en els propers 15 dies, els dies previs a Nadal, ja que és quan esperen poder acabar de fer les vendes que els permetin salvar l'any.

canalreus a telegram

 

Paraules clau:

Notícies relacionades