Back to top

Riuades de gent que es traslladen, a mitges, en les vendes

Aquest cap de setmana llarg, coincidint amb la Constitució i la Puríssima, ha portat molta gent al centre de Reus, i molts comerços oberts, sobretot divendres i dissabte. Pel que fa a les vendes, però, la valoració que en fan els comerços és desigual.
gent al carrer en campanya de nadal

El divendres, i sobretot dissabte al vespre, l'aglomeració de reusencs i visitants al centre de la població ha estat evident. Tant és així que molts carrers del voltant han quedat col·lapsats durant l'estona de més afluència, i fins i tot pàrquings com el de la plaça de la Llibertat o del Pallol han hagut de penjar, entre la tarda i vespre de dissabte, el cartell de complet.

Pàrquings com el de la Llibertat o del Pallol han quedat col·lapsats 

Els comerciants valoren les vendes de manera desigual

Aquestes aglomeracions de trànsit i gent, però, no s'han acabat de traslladar en les vendes. Mentre que hi ha comerciants que asseguren que les vendes han estat acceptables i s'han complert les expectatives que es podien esperar en aquest pont, ni molt bones ni molt dolentes, d'altres asseguren que l'any passat en aquestes mateixes dates van fer més calaix. Així doncs, opinions desiguals entre els comerciants del centre, que afirmen que tot i que els podia perjudicar si molta gent marxava a fora, també han vist com la ciutat s'ha omplert de visitants.

El bon temps, la il·luminació nadalenca, la pista de gel o activitats paral·leles com l'espectacle itinerant "Kaos Corral", de Produccions Scura, han atret moltes persones al carrer. 

Paraules clau:

Notícies relacionades