Back to top

Riudecanyes acull aquest dissabte l’onzena edició del Tastaverd

L’acte oficial d’inauguració serà a les 12 del migdia a la plaça de l’església i anirà a càrrec de Pilarín Bayés, reconeguda ninotaire
tastaverd

El Tastaverd, una de les cites festives més interessants i consolidades de la primavera, arriba aquest dissabte 24 de març a Riudecanyes plena d’activitats per a tots els públics. De les 10 del matí a les 8 del vespre, La Fira dels Sentits, com també es coneix al Tastaverd, mobilitza en un sol dia a milers de persones i té com a objectiu promoure els valors de l’agricultura tradicional i ecològica i els seus productes, reivindicar la tasca de les persones que treballen la terra i donar la importància que es mereix als oficis antics i treballs artesanals a través dels diverses activitats que s’organitzen.

L'acte oficial d’inauguració serà a les 12 del migdia a la plaça de l’església i anirà a càrrec de Pilarín Bayés, reconeguda ninotaire.

El Tastaverd oferirà als assistents una mostra d’oficis relacionats amb la tradició rural, paradetes artesanes pels carrers, una exposició dels pintors de la Baronia, tallers diversos, un photocall de superherois, un tast d’oli, espectacles de carrer, una pista slot, jocs tradicionals, elements de reciclatge o una exposició i mostra de còmics perquè enguany, precisament, l’ambientació del Tastaverd gira al voltant del còmic.


CONSULTA LA PORGRAMACIÓ DEL TASTAVERD


D'altra banda, el Tastaverd també comptarà amb una àmplia oferta gastronòmica en què els assistents podran o bé conèixer els diferents restaurants de Riudecanyes o tastar àpats com la clotxa o la llonganissa amb pa torrat a la pista de l’Eura.

Teatre, castells...

Altres activitats que caldrà gaudir seran la representació musical del Grup de Teatre Les Glaneres, a les 12.30h; l’actuació castellera amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, a les 13.00h; o l’espectacle de Fi de Festa a càrrec de la Xaranga Tocabemolls, a les 20.00h. El Tastaverd és una realitat gràcies a la feina de preparació que fan, durant tot l’any, els veïns i les associacions del municipi conjuntament amb l’ajuntament.