Back to top

Riudecanyes prepara la setena edició del Concert de les Espelmes

El concert, que es farà a dos quarts d’onze de la nit (22.30h) a la Plaça 1 d’Octubre
concert espelmes

Riudecanyes acollirà el proper dissabte, 21 de juliol, la setena edició del Concert de les Espelmes, activitat sociocultural que omple els carrers i places del municipi de llum solidària i que pretén col·laborar amb la delegació de Càrites d’aquest municipi. Ho fa a través d’una entrada que consisteix en l’aportació d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar. També hi haurà unes guardioles per a fer donacions en metàl·lic.

La Reus Big Band

Els assistents al concert, que es farà a dos quarts d’onze de la nit (22.30h) a la Plaça 1 d’Octubre, gaudiran enguany de la música de la Reus Big Band que es va presentar oficialment com a formació musical l’any passat, en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana, i està formada per 17 músics professionals que ofereixen un repertori ple de groove, funk, jazz-rock i altres estils propers. 

espelmes riudecanyes

Novetats d'enguany

Una de les novetats del Concert de les Espelmes d’enguany serà l’obertura d’alguna de les cases del municipi que, decorada amb espelmes, es podrà veure de més a prop. Com a complement al concert, l’AMPA de Riudecanyes se’n farà càrrec del servei de bar i després de l’actuació hi haurà servei de terrassa a la plaça.

Un acte solidari

El Concert de les Espelmes és ja una activitat fixa al calendari festiu estiuenc de Catalunya i cada any hi assisteixen més persones. Per als interessats en aportar aliments i productes d’higiene, enguany es necessita especialment llet, pasta, sabó per rentar els plats, sabó per la rentadora, lleixiu, paper higiènic i xampú pel cabell.

concert espelmes

Notícies relacionades