Back to top

Riudecanyes torna a brillar a la llum de les espelmes

El municipi ha celebrat la 8a edició del Concert de les Espelmes. Enguany 10.000 candeles han il·luminat els carrers de Riudecanyes en una festa benèfica per Càritas on tot el poble s'hi bolca de ple adornant les entrades de les seves llars. Un miler de persones han assistit al concert, enguany a càrrec de la banda Clau de Vent.
Riudecanyes torna a brillar a la llum de les espelmes

Carrers i portals il·luminats només per la llum de les espelmes i visitants i vilatans passejant pel poble contemplant aquest escenari màgic. Riudecanyes ha celebrat el Concert de les Espelmes aquest dissabte a la nit amb 10.000 candeles en un esdeveniment solidari que ha acollit prop de 1.000 persones.

El Concert de les Espelmes s'organitza des de l'Ajuntament de Riudecanyes en benefici a Càritas. L'entrada al concert és gratuïta però durant l'actuació es recapten aliments i productes d'higiene personal i de la llar i donatius voluntaris.

Banda Clau de Vent al Concert de les Espelmes de Riudecanyes 2019

La plaça 1 d'octubre és l'escenari que acull el mateix concert, enguany a càrrec de la banda Clau de Vent, una formació de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.