Back to top

Riudecols supera els 3.000 punts d'índex de rebrot

L'Ajuntament lamenta la situació i demana extremar les precaucions i reduir les interaccions socials.

El Baix Camp suma diversos municipis amb una incidència creixent del nombre de contagis i d'incidència del virus. Cambrils, després d'arrancar l'any amb bones xifres, fa dies que acumula registres negatius. També Alforja, on l'alcalde ha demanat que la gent no surti de casa si no és indispensable. L'Albiol o les Borges del Camp també superen els 2.000 punts de l'índex de rebrot. Però Riudecols és, a dia d'avui, el municipi amb l'índex de rebrot més elevat. 

Segons dades de la Generalitat, superen ja els 3.000 punts i en els darrers dies s'han detectat una trentena de positius. L'Ajuntament del municipi lamenta la situació epidemiològica que viu el municipi, "tal com està passant en altres localitats catalanes, on la incidència s’ha disparat en el context de la tercera onada de la COVID-19". És per això que demana a la ciutadania extremar les precaucions i reduir tan com sigui possible les interaccions socials.

D’altra banda, el consistori també fa un prec als mitjans de comunicació perquè no especulin amb les possibles causes d’aquest creixement de casos  que, "insistim, cal emmarcar en el context global de la pandèmia".

Paraules clau:

Notícies relacionades