Back to top

Riudoms adapta la Fira de l'Avellana a un nou format

El nou certamen, anomenat Tastets de Fira, consistirà en unes jornades amb conferències i mostres de cuina amb l'objectiu de promoure els productes locals.

Amb la voluntat de seguir promovent el producte local i de proximitat neix "Tastets de Fira", un certamen per substituir la Fira de l'Avellana de Riudoms. L'esdeveniment arribaria enguany a la 40a edició però la covid-19 obliga a adaptar el seu contingut a un format de conferències i showcoockings el proper dissabte 24 d'octubre.

Una jornada per promocionar el producte local 

Les jornades estaran obertes a tothom però se centrarà el focus en la formació de dos vessants professionals: l'agricultura i la gastronomia, dirigint-se d'aquesta manera al sector de productors i elaboradors on el producte local en serà el plat principal. Tant les xerrades com els showcookings tindran aforament limitat seguint les mesures de prevenció sanitària i es requerirà inscripció prèvia a través de la web de l'ajuntament. Pel que fa als showcookings, també es podran seguir en directe de manera telemàtica.

Alcalde de Riudoms, Sergi Pedret juntament amb el director de la Fira de l'Avellana i dos regidors de l'Ajuntament de Riudoms

Per altra banda, el municipi s'omplirà de creacions elaborades amb avellana, oli o horta local de la mà de restaurants i forns de Riudoms.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades