Back to top

Riudoms es bolca en la 38ena Fira de l'Avellana

El poble es prepara per la cita més important de l'any, que té com a protagonistes l'agricultura, l'automoció i la restauració. La importància de l'aigua tindrà un paper destacat, amb una exposició fotogràfica i una nova infraestructura.
fira avellana aigua infraestructura

La Fira de l'Avellana és l'esdeveniment més important i esperat a Riudoms. L'espai firal, la plaça Arnau de Palomar i l'avinguda Josep Maria Sentís seran els punts neuràlgics d'una nova edició de la fira. Una data assenyalada que veïns, comerços i Ajuntament preparen de manera especial, tal com explica Sergi Pedret, regidor Promoció Econòmica i Comerç Local de l'Ajuntament de Riudoms: "tot el poble hi destinem recursos i esforços, i no només són econòmics. És un cap de setmana molt important per nosaltres".

Una fira multisectorial, ja que fins a 140 expositors dels àmbits de l'automoció, la restauració, el comerç i l'agricultura, tindran la possibilitat de mostrar els seus productes als assistents. Aquest any, l'aigua tindrà tindrà un pes important als carrers, "les mines com a transport de l'aigua dels pagesos a Riudoms. Tindrà una nova entrada a la fira i una exposició fotogràfica".

Una 38ena Fira de l'Avellana que vol destacar les activitats per un públic familiar, amb tallers per als més petits i un tastet del Festival Minipop de Tarragona. Un altre reclam d'aquesta edició és el Gaudí Outlet, amb articles de moda i complements rebaixats fins al 70% de descompte. Al llarg del cap de setmana també s'han organitzat xerrades, una caminada nocturna fins a la Mussara o les actuacions castelleres dels Xiquets de Reus i els Xiquets de Cambrils.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades