Back to top

Riudoms recupera el passat amb imatges i postals

La Revista L'Om de Riudoms ha presentat el segon volum que recull fotos i postals antigues del municipi. Aquesta segon publicació vol plasmar com vivien els riudomcs fins a Guerra Civil espanyola a través d'una setantena d'imatges.
Riudoms recupera el passat amb imatges i postals

Sabien que la plaça petita de Riudoms es va inaugurar l'any 1889? O que antigament el patrimoni d'un difunt es plasmava en la quantitats de cavalls que arrossegaven el feretre? Són algunes de les curiositats que els lectors del llibre "Postals i imatges Antigues de Riudoms " podran coneixer. Joan Torres, Pep Mas i Mateu Salvat són els autors d'aquesta publicació que engloba més d'una setantena de fotografies que plasmen com vivien els riudomencs i riudomenques.

Aquest és el segon volum d'un projecte que es va engegar fa més de 15 anys on els autors han fet una grana tasca de recopilació i documentació d'imatges del municipi de Riudoms. Amb aquesta segona entrega s'ha volgut fer un recull de fotografies d'entre finals del segle XIX i el primer terç del segle XX. Una font indispensable per a tots aquells que volen coneixer a fons la història de Riudoms.

La revista riudomenca l'Om ha estat l'encarregada d'editar la publicació.