Back to top

Riudoms tanca l'estiu amb un turisme més familiar i de proximitat

Es podran fer visites a la Casa Pairal de Gaudí fins la primera quinzena de setembre amb reserva prèvia

Riudoms tanca la temporada d'estiu amb un turisme de proximitat i en vies de consolidació al voltant de la figura de Gaudí. Després d'una temporada turística marcada per les mesures sanitàries, Riudoms acaba l'agost amb una valoració positiva.

 

La creació de la Ruta Gaudí Riudoms i la nova pàgina web han estat dos iniciatives de la regidoria de Turisme per apuntalar un turisme al voltant de la figura de l'artista. La nova Ruta Gaudí Riudoms compta amb 12 parades en diversos punts del municipi relacionats amb l'arquitecte. 

Tot i notar un descens en les visites organitzades, Riudoms encara el futur turístic positivament

La principal afectació en la temporada d'estiu ha estat l'absència de visites organitzades que, segons la regidora de Turisme, Imma Parra, "enguany havíem notat un increment de visites en autobús que hem trobat a faltar a l'estiu". Tot i això, miren al futur positivament amb l'objectiu de consolidar el turisme al voltant de Gaudí.

Es podrà visitar la Casa Pairal de Gaudí fins la primera quinzena de setembre amb reserva prèvia i es podrà fer la Ruta Gaudí Riudoms de manera lliure. Es tanca la temporada amb un balanç positiu, tot i les restriccions, i de cara a convertir Riudoms en una destinació de referència.

Paraules clau:

Notícies relacionades