Back to top

Riudoms vibra amb la 38a edició de la Fira de l'Avellana

Aquest cap de setmana, Riudoms ha tornat a vibrar amb la Fira de l'Avellana. I és que ja són 38 les edicions que s'amaguen darrere d'aquesta tradicional festa, amb l'objectiu principal de reivindicar el sector de la pagesia i, sobretot, el de l'avellana.
Riudoms vibra amb la 38a edició de la Fira de l'Avellana

Un any més, Riudoms s'ha posicionat com el rei de les avellanes. Així ho ha demostrat aquest cap de setmana amb la 38a Fira de l'Avellana. Un producte que els més de 170 expositors han sabut treure-li el màxim partit. D'aquesta manera, els visitants han gaudit d'aquest fruit sec en diversos formats, com són, entre altres, el gelat i l'orxata.

Una fira que enguany ha comptat amb dues novetats: el concert familiar 'Minipop' i el 'Gaudí Outlet Riudoms'. Dues noves propostes que s'han sumat al gran ventall d'activitats, oferint així opcions diverses per a tots els públics.

"Familiar, gent d'edat més avançada o gent jove. Tothom ha trobat a la Fira de l'Avellana alguna cosa del seu interès i, per tant, aquesta funció de fira multisectorial adreçada a tots els públics, enguany l'hem cobert més que els altres anys", reconeix l'alcalde de Riudoms, Josep M. Cruset.

No obstant això, un dels esdeveniments més esperats de la Fira ha estat la cursa de portadors de sacs d'avellanes, on enguany hi han participat 11 homes i 6 dones. Després de 1.400 metres i amb un pes de 58 quilograms a les espatlles, Rubèn Guillen s'ha posicionat com el guanyador de la cursa de Riudoms, així com el guanyador absolut de la 22a cursa combinada, amb un temps de 6 minuts i 24 segons. Pel que fa al femení, i amb un pes de 28 quilograms, Lydia Castro ha estat la guanyadora amb un temps de 6 minuts i 35 segons.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades