Back to top

Rival novell en el primer desplaçament roig-i-negre

Després de la primera victòria de l'OK Lliga al Palau d'Esports, al Reus li toca encetar els desplaçaments en competició domèstica. Ho fan a la pista del Sant Cugat, un rival recent ascendit que afronta un partit històric.
Imatge d'un entrenament del Reus Deportiu

En són conscients. El Sant Cugat buscarà aquest dissabte, 29 de setembre, la primera victòria de la història del club a l'OK Lliga, i el Reus no en vol ser testimoni. Els roig-i-negres s'enfronten en la Jornada 2 de la competició regular a un rival totalment desconegut. Serà un partit difícil però escalar fins al capdamunt de la taula classificatòria passa per pistes com la del Vallès Occidental.

Àlex Rodríguez, jugador del Reus Deportiu: "Sobretot ara, al principi de temporada, hem d'intentar sumar tots els punts possibles per situar-nos el més amunt possible de la taula".

Segons el tècnic roig-i-negre, al Reus li esperen quatre partits complicats: Sant Cugat, Calafell, Vic i Noia. La victòria a casa la setmana passada va ser un descans per un conjunt que cada dia va afermant conceptes i millorant les relacions entre companys d'equip.

Ho explicava Càndid Ballart en el programa d'esports d'aquesta casa: "Ens hem trobat tots molt còmodes amb aquest nou equip. Som una molt bona pinya, no hi ha cap problema entre nosaltres i ens hem adaptat molt bé".

El matx s'iniciarà aquest dissabte a les 20.30 h.