Back to top

Rock the Stage omple el Pavelló Olímpic de "flow"

Un total de 600 esportistes han participat en el primer campionat de Hip Hop Ciutat de Reus. Consolidar l'esdeveniment a la capital del Baix Camp seria un pas de gegant en la promoció d'aquesta dansa al territori.
Imatge del primer campionat de Hip Hop Ciutat de Reus 'Rock the Stage'

El primer campionat de Hip Hop Ciutat de Reus ha demostrat que transmetre l'art de la dansa urbana no està a l'abast de tothom. Escoles com l'Artis de Reus treballen de valent per fer del territori un punt una referència en la pràctica d'aquest estil de ball. Amb aquest objectiu neix "Rock the Stage". Un campionat que ha estat el punt de trobada aquest cap de setmana de més de 600 esportistes d'arreu del territori espanyol.

El Hip Hop guanya cada cop més adeptes al territori però encara queda molt treball per fer. Al Camp de Tarragona les inscripcions ja igualen les de la dansa clàssica, així i tot, les competicions importants se centralitzen encara a l'àrea metropolitana de Barcelona. 'Rock The Stage' vol arribar a equiparar-se amb els esdeveniments que se celebren a la ciutat comtal.

La iniciativa s'ha organitzat conjuntament entre el Consell Esportiu del Baix Camp, l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus i l'Escola de Ball Nou Estil de Salou. Els diners de les entrades s'han destinat a l'Associación Catalana de les Neurofibromatosis. Una malaltia genètica que afecta el teixit nerviós.