Back to top

El rocòdrom de Cambrils per fi toca el cim

Cambrils ha inaugurat el seu rocòdrom completament habilitat. l'equipament, situada al Parc del Pinaret és de 15 metres d'alçada i hi ha instal·lades prop d'una quinzena de vies de diferents nivells. La iniciativa impulsada pel Centre Excursionista de Cambrils arriba després de 8 anys de la construcció d'aquesta estructura.
El rocòdrom de Cambrils per fi arriba al cim

A partir d'ara tots els amants de l'escalada ja poden utilitzar el rocòdrom d'exterior situat al Parc del Pinaret de cambrils. L'estructura es va construir l'any 2011 responent a les demandes dels escaladors i escaladores del municipi, però unes mancances en les instal·lacions van impedir la seva habilitació i obertura fins a dia d'avui. Ara els 300 m² verticals d'aquest equipament ja es poden utilitzar per practicar aquest esport sense haver de desplaçar-se a la muntanya.

El rocòdrom costa de 4 cares i una alçada de 15 metres. Hi ha habilitades entre 12 i 15 vies amb un nivell de 4 fins a grau 7 aproximadament. Per poder fer ús d'aquesta instal·lació és molt important estar federat i ser soci del Centre Excursionista de Cambrils o fer l'aportació mínima per a la utilització de l'equipament durant 1 dia.

L'equipament obrirà de moment els dimarts i els dijous a la tarda i els usuaris també s'han de portar el seu material bàsic, és a dir corda, casc, sistema de seguretat i peus de gat.

Paraules clau:

Notícies relacionades