Back to top

Roger Mas presentarà el seu disc a Reus

JORDI OLÀRIA GRAS

La presentació de l’últim disc de Roger Mas serà el cap de cartell, per al gran públic, de la temporada de l’Associació de Concerts. El cartell compta amb primeres figures de la música orquestral i simfònica al Teatre Fortuny, així com la música de cambra al Círcol i la col•laboració, un any més, amb l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

El proper 16 d’octubre comença el cicle de l’Associació de Concerts per la temporada 2015-2016 i els encarregats de fer-ho seran la Cobla Reus Jove al Teatre Fortuny. Fins el 3 de juny passaran, entre el Teatre i el Círcol, figures destacades de l’escena actual de la música simfònica, des del director Cláudio Cohen al pianista Enrique Bátiz. La varietat estilística de la temporada arriba, un any més, al cinema i, en concret, a la quimera d’Or de Charles Chaplin, que es projectarà mentre se n’interpreta la banda sonora en directe. Tot plegat, per lligar un programa que abasti  gèneres diversos.

Roger Mas serà un dels principals pols d’atracció per al públic, i més tenint en compte que serà la primera vegada que presenti el seu nou disc Irredempt al Camp de Tarragona. El 5 de febrer es podrà veure, al Teatre Fortuny, la nova aposta d’aquest cantautor, que després de fer gira amb la Cobla Sant Jordi, torna a la intimitat de la guitarra i la veu.

Amb la feina de l’esceneògraf Lluís Danés i l’il•luminador Joan Teixidó, Roger Mas portarà, al Teatre Fortuny aquesta nova aposta, que encara no ha vist la llum. Un any més, l’Associació de Concerts manté la col•laboració amb l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, que oferirà 3 concerts per als socis de l’entitat reusenca. De la mateixa manera, els membres de l’associació vilasecana podran gaudir de tres concerts del programa de Reus.