Back to top

Rosario Flores, cap de cartell del Festival de les Arts de Reus

Rosario Flores actuarà per primera vegada a Reus. Ho farà en el marc del Festival de les Arts de Reus, que el 30 de juny arrencarà la seva segona edició. El festival acollirà artistes de renom com la soprano Sara Blanch o les actrius Mercè Sampietro, Marta Marco i Montse Guallar. Un dels objectius del FAR és reivindicar la figura de la dona als escenaris.
Rosario Flores, cap de cartell del Festival de les Arts de Reus

La cantant Rosario Flores donarà el tret de sortida al Festival de les Arts de Reus. Aquesta serà la primera vegada que la cantant actuï a la capital del Baix Camp i ho farà per presentar el seu darrer disc Gloria a ti. El recital serà el dia 30 de juny, a la Plaça d'Anton Borrell. "El que veurem és una explosiva posada en escena del seu darrer discogràfic. Gloria a ti és una barreja de pop, de rock, de soul i de funky", explica Francesc Cerro-Ferran, creador artístic del FAR.

Rosario Flores obrirà una programació on hi haurà cabuda pel teatre, la dansa i la música. El dia 7 de juliol pujaran d'alt l'escenari del Pavelló dels Distingits Mercè Sampietro, Marta Marco i Montse Guallar. Les actrius interpretaran un espectacle musicoteatral basat en les tres grans heroïnes de la tragèdia grega: Antígona, Fedra i Medea. Un dels objectius del FAR és reivindicar la figura de la dona a l'escenari. "Estem en un moment en el qual s'ha de posar en valor la figura de la dona no només com un acte estètic, sinó com un acte ètic i de justícia", defensa Cerro-Ferran.

El Festival de les Arts comptarà amb les actuacions de la soprano Sara Blanch, el pianista Lluís Capdevila i la dansa de Ferran Carvajal i Trevor Carlson. Enguany, i com a novetat, els espectacles es repartiran entre el Pavelló dels Distingits i el Jardí de l'Institut Pere Mata i els jardins del Mas Calvó. 

Els espectacles portaran a aquesta segona edició del FAR entre 1.000 i 1.500 persones. Les entrades, entre 10 i 30 euros, es podran adquirir al web www.ciutatdelamusica.reus.cat i també a les taquilles del Teatre Fortuny i del Teatre Bartrina.

Notícies relacionades