Back to top

Rubio: 'Necessitem que es passi de les paraules als fets'

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha passat aquest dilluns pel 'Notícies Vespre' de Canal Reus per valorar les intensions del govern espanyol d'aplicar zones de baixes emissions als municipis de més de 50.000 habitants.
Dani Rubio

Dani Rubio ha valorat aquest dilluns al vespre a Canal Reus la voluntat del govern espanyol d'obligar als municipis de més de 50.000 habitants a tenir una zona de baixes emissions. Reus seria una de les ciutats afectades per aquesta mesura si finalment l'executiu l'aconsegueix tirar endavant. 

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament reusenc assegura que 'calen lleis valentes per posar sobre la taula solucions contra el canvi climàtic'. En aquest aspecte, ha assegurat que 'necessitem que es passi de les paraules als fets' i reclama que si hi ha propostes d'aquest tipus vinguin acompanyades d'ajudes econòmiques. 

El calendari del 2020

Rubio ha explicat que Reus és una ciutat 'preparada' per abordar tots els canvis que es vulguin executar en matèria medioambiental. Recorda que la ciutat treballa des de fa anys en la descarbonització, eliminant vehicles municipals contaminants i apostant pel vehicle elèctric. 

En aquest marc també ha anunciat que aquest 2020 la ciutat avançarà cap a l'autoconsum buscant facilitats per tal que els ciutadans es puguin instal·lar plaques fotovoltaiques. 'Existeix, a més, un projecte perquè les 25 escoles de Reus tinguin plaques i es puguin autoabastir', ha afegit. 

Recupera l'entrevista completa

Paraules clau:

Notícies relacionades