Back to top

'Rutes per Reus i el seu entorn', la nova guia per recórrer el territori

La Regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l'Ajuntament de Reus ha actualitzat la guia de camins 'Rutes per Reus i el seu entorn'. Un recull dels itineraris urbans, rurals i de fora el terme municipal per recórrer a peu o en bicicleta. Una nova edició que inclou un total de 17 rutes per gaudir de l'esport i el patrimoni.
'Rutes per Reus i el seu entorn', la nova guia per recórrer la ciutat

A partir d'ara, els amants de l'excursionisme o el ciclisme ja podran comptar amb la nova guia de camins 'Rutes per Reus i el seu entorn'. Una versió actualitzada de la 'Guia d'Itineraris rurals' que l'Ajuntament de Reus va editar fa 14 anys. Una edició que incorpora un total de 17 rutes.

"Una guia que incorpora 17 rutes, de les quals 11 són la 'Ruta Reus'. Sis d'aquestes onze són exclusivament urbanes i la resta són itineraris rurals que enllacen la nostra ciutat amb part del territori de la comarca", explica el regidor de Medi Ambient i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio.

La guia també inclou 5 noves rutes que arriben, per exemple, fins als peus de la Mussara o a la baronia d'Escornalbou. Tanmateix, la tradició excursionista de llarga distància de Reus, ha fet incloure una breu ressenya del recorregut que uneix el municipi amb Montserrat. Un document que a banda de l'explicació de cada un dels itinerants, també inclou un mapa resistent a l'aigua. I és que faci el temps que faci, aquesta nova guia pretén seguir fomentant la tradició excursionista de la ciutat. 

Una nova guia que estarà disponible de manera gratuïta a la pàgina web de l'Ajuntament de Reus. Tanmateix, l'Oficina de Turisme de la plaça del Mercadal disposarà del seu format en paper per un preu de 3 euros.