Back to top

'Sabem que no és suficient'

Els regidors competents de les àrees econòmiques de la ciutat expliquen a Canal Reus el pla de reactivació econòmica.
entrevista

Una injecció de 4,5 milions d'euros, tenint en compte el pressupost corrent i el d'inversions. Un reguitzell de propostes per reactivar el teixit productiu i també incentivar el consum. Un paquet de projectes per crear llocs de treball i dinamitzar les empreses i que puguin superar els moments complicats que s'estan vivint.

Aquestes són les grans idees del pla de reactivació econòmica que s'ha presentat aquesta setmana a Reus. Els regidors d'Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès, Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, i Empresa i Ocupació, Carles Prats, han passat pel Notícies de Canal Reus per incidir en què significa aquest pla i quines són les principals mesures que contempla. 

En el que coincideixen tots tres regidors és en el fet que tot i que l'esforç ha estat majúscul, els diners i els programes previstos no seran suficients i cal demanar a les administracions superiors, Estat i Generalitat, que també consensuïn plans similars per garantir la supervivència de les empreses. 

canalreus a telegram

Notícies relacionades