Back to top

Saber adaptar les empreses en temps de crisi post covid

El centre de negocis Redessa ha participat en una trobada telemàtica juntament amb altres agents empresarials del territori. L'objectiu de la xerrada ha estat posar sobre la taula els canvis i oportunitats sorgides amb la crisi de la covid-19

Diversos agents dedicats al món empresarial i de l'emprenedoria del territori han dut a terme una trobada telemàtica organitzada per PIMEC Joves Tarragona per tal de posar en comú aspectes sorgits arran de la pandèmia.

La Jornada ha agafat com a premissa les oportunitats i aprenentatges que un estat de crisi com el que tenim pot oferir al món empresarial.

Buscar nous mercats i reinventar-se o accelerar el pas cap a la digitalització de les empreses han estat algunes de qüestions que s'han tractat. Durant la trobada digital també es va fer constatar que els canvis que ha comportat la Covid-19 al mercat de treball han arribat per quedar-se i les PIMES han d'adaptar-se per assolir els reptes futurs, aprofitant el talent de les persones.

el 90% de les empreses de REDESSA han treballat des de casa durant la pandèmia

Redessa ha estat un dels actors que han participat en la xerrada i ha posat l'èmfasi en el teletreball. Eduard Vicente, president del centre de negocis ha assegurat que el 90% de les empreses situades a REDESSA han treballat des de casa durant l'emergència sanitària, i moltes d'elles i actualment han implementat aquest sistema de forma híbrida juntament amb la feina presencial. Per altra banda, també s'ha detectat un augment de la demanda de zones de coworking.


 

Paraules clau:

Notícies relacionades