S'acaba la imbatibilitat, s'allunya el Barça

El Reus Deportiu Miró perd el primer partit d'OK Lliga de tota la temporada. Ho ha fet a Sant Hipòlit en un matx sense gairebé ocasions. Els roig-i-negres no han pogut remuntar un resultat de 2 a 1 que ha brindat el pas a la Copa del Rei al Voltregà en el que ha estat l'últim compromís de la primera volta.
Imatge del partit entre el CP Voltregà i el Reus Deportiu Miró

Derrota, la primera de la temporada pel Reus Deportiu Miró a la pista del Club Patí Voltregà. Els de Jordi Garcia no han pogut materialitzar les escasses ocasions de gol de les que han disposat per treure alguna cosa positiva de la seva visita a Sant Hipòlit.

El Voltregà colpeja primer

La primera meitat s'ha iniciat amb un Reus conscienciat. Sabien que el Voltregà aniria a totes, ja que tan sols la victòria servia als d'Osona per classificar-se a la Copa del Rei. Domini reusenc, però sense ocasions clares de gol en els primers minuts de joc.

Sorpresa a l'electrònic al minut 7. Primer gol pels locals, obra de Petxi Armengol que ha aprofitat una gran jugada per banda esquerra de Mia Ordeig (1-0). El protagonista però en el darrer tram de la primera meitat ha estat Càndid Ballart. L'1 del Reus ha evitat el 2 a 0 abans d'arribar al descans deixant el partit amb derrota per la mínima.

No ha estat suficient

Ja a la represa, nova gerra d'aigua freda pels interessos reusencs. Quan l'electrònic marcava el minut 27, Aleix Molas ha ampliat distàncies amb el segon gol de la nit (2-0). El jugador local ha aprofitat un bon contracop dels blanc-i-blaus. A partir d'aquí els del Baix Camp s'han posat la roba de feina per intentar retallar distàncies, i així ha estat. Marc Julià ha conduït un contraatac deixant la bola a Cristian que no ha perdonat davant Blai Roca (2-1). Els ganxets han seguit intentant-ho i per ben poc ho aconsegueixen.

Al 38, Julià ha desaprofitat la desena falta del Voltregà enviant la bola al pal. Tres minuts més tard, el mur reusenc ha aturat la desena del Reus, i en la següent jugada l'àrbitre ha assenyalat penal. Armengol, que ha estat l'encarregat d'executar-lo, també l'ha enviada al pal. Àlex Rodríguez ha fallat una directa quan restaven 6 minuts per finalitzar l'encontre. A les acaballes, el porter jugador tampoc ha estat suficient.

Amb aquesta derrota el Reus Deportiu Miró perd la imbatibilitat que compartia amb el Barça Lassa i s'allunya de la primera posició, que es troba a nou punts. Els de Jordi Garcia han de passar pàgina de l'OK Lliga perquè la setmana vinent rebran a casa el Saint Omer en el que serà una final per les aspiracions de passar als quarts de final de la Lliga Europea.