Back to top

S'ajorna la 24a edició del Trapezi

Si les circumstàncies i la normativa ho permeten, la Fira es duria a terme el juliol
trapezi

L’actual situació de pandèmia declarada per l’OMS derivà en unes recomanacions que l’Estat recollí mitjançant les mesures adoptades en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.

Entre aquestes mesures trobem la suspensió de tot tipus d’espectacles públics com és el cas de l’àmbit en el qual trobaríem la Fira Trapezi Reus. Per aquest motiu, la direcció de la fira —en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus, el Departament de Cultura i la Diputació de Tarragona— es veu obligada a prendre la decisió d’ajornar-ne la present edició.

9 i 12 de juliol

Si les circumstàncies i la normativa ho permeten, la Fira es duria a terme entre els dies 9 i 12 de juliol, en lloc dels dies 14 a 17 de maig tal i com estava previst inicialment. En cas contrari, i sempre que no calgués anul·lar l’edició d’aquest any, es continua treballant en totes les alternatives possibles pel que fa a les dates i el model de la mateixa.

Tant el consistori de Reus com la direcció de la Fira, el Departament de Cultura i la Diputació de Tarragona volen mostrar el seu suport al sector de la Cultura en aquests moments tan durs, amb el convenciment que aquesta haurà de ser una eina fonamental per a la sortida d’aquesta crisi i la represa de la quotidianitat. Mentrestant, cal mostrar el respecte més absolut per a totes les mesures que persegueixen, abans que res i malgrat tot, protegir la salut de la ciutadania.

canalreus a telegram

Notícies relacionades