Back to top

El Saloufest indigna el CF Reus Deportiu

SILVIA ANDREO / ADRIÀ MORTE

ACTUALITZACIÓ 18.45

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha prohibit a l'organització de Saloufest l'ús de l'Estadi Municipal. En un comunicat de premsa, l'Ajuntament de Reus ha comunicat que arran dels 'fets incívics' que s'hi han produït, han comunicat la decisió a l'organització. Els joves podran seguir realitzant les activitats previstes a les insatl·lacions annexes a l'estadi.

Pellicer demana que es controli més els joves i assegura que el consistori es replantejarà seguir col·laborant amb Saloufest l'any vinent.

 

Els excessos del SalouFest han desembarcat de nou a la Costa Daurada

Imatges de l'Estadi Municipal aquest dilluns al matí

4.500 joves han aterrat a Salou en busca de la bonança climàtica del territori, activitats esportives i atrets per les ofertes d’oci que se’ls ofereix. El sector hoteler i els establiments de costa beneeixen l’aterratge d’aquests joves britànics que de dia practiquen esports i de nit exprimeixen l’oferta nocturna de Salou. Però no tot són aplaudiments.
A Reus els joves es desplacen, entre d’altres, a l’Estadi Municipal per practicar-hi esports, però deixant imatges com aquestes.

Joves nus, bebent, brutícia, i fent malbé una gespa que ha d’estar en perfectes condicions per al partit d’aquesta divendres contra el Badalona. L’estadi és propietat de l’Ajuntament i té tot el dret a cedir l’espai però el club de futbol Reus Deportiu s’encarrega de pagar el manteniment de la gespa, tant de l’Estadi com del altres dos camps annexos.
A més el primer equip ha hagut de modificar l’horari d’entrenaments i exercitar-se per las tardes i no en l’horari habitual dels matins.
El club accepta l'acord que l’Ajuntament manté amb l’organització del SalouFest però sent que el consistori no els dóna suport a les seves aspiracions d’ascens.

 

Joves britànics practicaran fins a 25 modalitats esportives

Multitud de gent a les grades de la pista de bàsquet del Club Natació Reus Ploms. El club albinegre ha acollit a centenars de joves britànics per practicar la modalitat esportiva del netball. La organització del Saloufest ha tret pit de la vessant esportiva d’aquest esdeveniment.

Precisament, a les instal·lacions dels Ploms els joves també practiquen waterpolo. Per tot plegat, un esdeveniment que fusiona esport i festa i que en els últims anys sempre ha estat acompanyat de polèmica. La organització ha tret ferro en aquesta qüestió.

A Reus el Saloufest visitarà altres espais com el Pavelló Olímpic Municipal, el camp del Reddis o el poliesportiu lleuger Alberich i Casas.

 

Les previsions hoteleres

Els joves que participen al Saloufest seran un bon estímul per a l’ocupació hotelera dela CostaDauradaque aquests dies ascendirà fins al 90%. Tot i així només obriran portes el 60% dels establiments de la zona, una xifra, segons el sector, no gaire elevada.
El sector recorda que l’ocupació també ve marcada per les reserves d’última hora i la metereologia. El turisme per Setmana Santa és majoritàriament estatal. Els dies més forts seran des de dijous fins dissabte.