Back to top

Salut deixa de comptar els sospitosos de coronavirus

Les dades d'aquest dilluns només tenen en compte els casos confirmats per proves diagnòstiques. Segons el departament han mort dues persones més en les darreres 24 hores.
coronavirus

El departament de Salut torna a canviar la metodologia de recompte de les xifres d'afectació de la COVID-19 al territori. Si fins ara es tenien en compte els casos confirmats per una prova diagnòstica i a més els sospitosos de tenir la malaltia segons els criteris dels professionals sanitaris, per bé que sense que se'ls hagués sotmès a cap test; ara el recompte diari només incorpora els casos positius

Consulta aquí totes les dades

I segons les dades d'aquest dilluns, al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre no hi ha hagut cap nou cas confirmat de coronavirus. Sí que s'han registrat dues noves defuncions, ambdues al Camp. I és que a l'Ebre, fa tres setmanes que no hi perd la vida ningú per la malaltia. 

Les dades a Catalunya

A tot el principat han mort aquest dilluns 29 persones. La xifra total de defuncions s'eleva fins a les 11.877. El nombre de casos confirmats a Catalunya és de 65.303. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades