Back to top

Salvador Obiols Gómez guanya la XVIII edició del premi de poesia catalana Francesc Martí Queixalós

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc ahir dimecres a la sala d’actes del Centre d’Amics de Reus.

Reunit el jurat qualificador del “XVIIIè Premi de Poesia catalana Francesc Martí Queixalós”, convocat pel Centre d’Amics de Reus, i presidit per Maria Dolors Vallverdú Torrents, Francesc Roig Queralt, vocal i Robert Miralles i Gutiérrez, que va actuar com a secretari després d’haver llegit i valorat les 82 obres presentades al concurs, i una vegada fetes les oportunes deliberacions, van considerar concedir el premi a l’obra que excel·leix d’entre totes i que porta per títol “Ara és l’hora”, presentat sota el lema aixeca’t i camina.

Per tot això el jurat va acordar, per unanimitat, concedir el XVIII Premi de Poesia catalana Francesc Martí Queixalós, dotat amb 600 euros a l’esmentat treball.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc ahir dimecres a la sala d’actes del Centre d’Amics de Reus, amb la presència del jurat del premi, el president del Centre, el Sr. Joan Maria Mallafrè, la presidenta de la Diputació la Sra. Noemí Llauradó i de l’alcalde de Reus el Sr. Carles Pellicer. Durant la vetllada també es va celebrar l’aparició del número 158 de la revista “Lo Nunci” que edita el Centre, i que representa quaranta anys consecutius des de l’aparició de la primera, passat a ser l’única revista impresa en l’actualitat a Reus, al moment de la seva aparició eren més de vint les revistes que s’editaven a Reus, en l’àmbit d’entitats locals.

Paraules clau:

Notícies relacionades