Back to top

Samu Martínez: “Seria bo que fes tants gols aquí com Sergio León”

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu va presentar ahir el jugador Samu Martínez. El futbolista arriba amb l’objectiu de sumar minuts i ajudar l’equip a aconseguir l’ascens a Segona, on juga l’Elx, club del qual arriba cedit fins a final de temporada. A l’equip alacantí va compartir vestuari amb un vell conegut entre la parròquia roig-i-negre, Sergi León. Samu Martínez que va passar ahir pel programa d’esports d’aquesta casa, el Cercle Central, vol marcar tants gols amb el Reus com va fer el seu ex company. 

Ja s’ha entrenat amb el Reus, ja coneix als seus nous companys i ja l’han presentat com a nou jugador roig-i-negre, només li queda jugar. Samu Martínez procedeix de l’Elx i arriba com a cedit fins al juny. Té 21 anys pot jugar de mitjapunta i per les dues bandes però on més agust se sent és a la dreta. Ve a reforçar l’equip i en busca dels minuts que no tenia al conjunt il•licità on només ha disputat 5 partits, 1 com a titular aquesta temporada. Abans de marxar però, el club alacantí l’ha renovat fins a 2017. Amb l’Elx va arribar inclús a debutar a Primera fa dues temporades, de la mà de Fran Escribá. I va coincidir amb Sergio León, ex davanter del Reus i ara el pitxitxi de Segona. Ell l’ha animat a venir i és un referent. Amb el Reus té clar què vol aconseguir.

Samu Martínez és la segona incorporació del Reus en aquest mercat d’hivern després d’ Aritz López Garai. Els dos arriben per ajudar un equip que vol pujar a Segona.