Back to top

Sánchez obre la porta al turisme estranger a partir de l'1 de juliol

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, anuncia que l'Estat obrirà les fronteres per al turisme estranger a partir del juliol, coincidint amb les darreres fases de desconfinament.
turisme al juliol

Sánchez posa data a la vinguda de turistes d'altres països, una data molt esperada pel sector turístic, donat l'elevat percentatge d'estrangers que cada any visisiten les nostres terres.

Condicions de seguretat "garantides"

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, no només ha posat data a l'arribada d'estrangers a casa nostra, sinó que ha assegurat que els visitants gaudiran de "condicions de seguretat". En aquesta línia, ha animat el sector turístic i de l'hosteleria a posar-se a treballar per tenir-ho tot a punt per a la temporada d'estiu. La idea és salvar la temporada amb la reactivació del turisme nacional.

Tot i que no ha concretat quines mesures de seguretat hauran de prendre els turistes estrangers abans d'entrar al nostre país, Sánchez ha afirmat que "Espanya necessita el turisme, i el turisme necessita seguretat en origen i en destí. Per això garantirem que els turistes no correran cap risc i que tampoc ens portaran riscos al nostre país".

Sánchez també ha animat els ciutadans a començar a preparar les vacances, unes vacances que, enguany, hauran de ser de proximitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades