Back to top

Sánchez podria presentar-se amb un altre partit

En declaracions al 'Notícies Vespre', Juan Carlos Sánchez ha assegurat que estudia unir-se a un altre partit per poder participar a les eleccions municipals del 26 de maig. Ha descartat formacions com el Partit Popular o Vox, i ha avançat que, en el cas d'acceptar, es tractaria d'un partit amb un any de vida.
Sánchez es planteja presentar-se a les municipals amb un altre partit

Juan Carlos Sánchez ha defensat que 'el partit s'ha equivocat fent-nos fora i s'ha tirat un tret al peu'. En aquest sentit, ha subratllat que 'segons les darreres enquestes ciutadans podira haver estat la llista més votada'. Per aquest motiu, l'exportaveu de la formació taronja a Reus ha explicat que ell i el seu equip es planteja trobar una fórmula a contrarellotge per poder continuar impulsant el seu projecte polític.

De fet, Sánchez ha descartat formacions ja presents al consitori com el Partit Popular o d'altres que es volen presentar com és el cas de Vox. No obstant això, només ha volgut avançar que abans de finals de setmana decidiran si es presentaran amb un partit polític que té un any i mig de vida.

Entrevista sencera