Back to top

Sanció mínima pel CF Reus per la invasió al camp d'un aficionat roig-i-negre

El Reus haurà de pagar 301 euros de multa, la quantitat mínima, com a mesura disciplinària.
Invasió a la gespa de l'Estadi Municipal per part d'un aficionat roig-i-negre

FOTOGRAFIA: Alfredo González

L'electrònic assenyalava el minut 89 de partit quan un aficionat roig-i-negre va saltar sobre la gespa de l'Estadi Municipal en l'últim partit de lliga entre el Club de Futbol Reus Deportiu i l'Extremadura. La crispació per un resultat d'1 a 4 al marcador i les provocacions, segons alguns aficionats, del porter d'Almendralejo, van fer que un assistent al partit envaís la gespa des de Gol Nord. Tot indicava que la seva intenció era agredir al futbolista visitant o si més no cridar l'atenció del públic.

A causa de l'incident, l'entitat ha rebut una sanció de 301 euros, la mínima, per sort, imposada com a mesura disciplinària. Segons la Real Federación Española de Futbol les forces de seguretat van actuar correctament, evitant que s'arribés a majors, i impedint així pagar una quantitat més elevada de diners.

Un fet que hagués suposat un greu problema pel Club de Futbol Reus Deportiu que encara no ha donat notícies sobre com s'està resolent la situació financera del club. Javier Tebas, president de LaLiga, va anunciar en la presentació de la competició Genuine una trobada imminent amb el màxim accionista roig-i-negre, Joan Oliver. Una reunió que encara no s'hauria produït i que pretendria desencallar, segons el mandatari, la situació.