Back to top

Sandra Guaita serà número 2 del PSC pel 10-N

La regidora socialista de Reus tornarà a repetir a les llistes tarragonines dels propers comicis generals, on es va quedar fora del Congrés per 12.000 punts.
Sandra Guaita serà núm.2 del PSC a la demarcació el 10-N. La regidora socialista de Reus tornarà a repetir a les llistes tarragonines dels propers comicis generals, on es va quedar fora del Congrés per 12.000 punts.

Sandra Guaita tornarà a ser número 2 per la circumscripció de Tarragona a les properes eleccions del 10 de novembre. La regidora reusenca és l'única candidata del Baix Camp que té possibilitats sòlides de ser representant a les corts espanyoles. De fet, en les anteriors comicis es va quedar a les portes del Congrés per gairebé 12.000 punts.

D'aquesta manera, la llista tarragonina del PSC queda igual que en l'anterior votació a les generals, on amb 85.000 vots els socialistes aconseguien un diputat de la demarcació. Aleshores Esquerre guanyava per primera vegada les eleccions generals al territori on va assolir 110.000 punts, gairebé 20.000 vots més que els socialistes.

Paraules clau:

Notícies relacionades