Back to top

Sandra Ovejas: "Faig l'exposició per als meus alumnes"

MAR ROVIRA

La ceramista Sandra Ovejas inaugurarà el proper 17 de novembre l'exposició del taller d'Art ceràmic a la Llotja. En aquesta mostra s'exposaran peces de l'artista i els treballs d'una quarantena d'alumnes. Es tracta de la tercera edició, la qual  s'allargarà fins a finals de mes. 

En el minúscul taller de la ceramista Sandra Ovejas es respira creativitat. Els seus alumnes no perden ni un minut per enllestir les peces que exposaran en la tercera edició organitzada a la Llotja de Reus.

En els diversos tallers que duu a terme durant la setmana, els alumnes treballen tot tipus de ceràmica i manipulen el fang. Segons explica Ovejas els més menuts també s'han apropat a grans figures com Gaudí, Miró i Picasso. La ceramista ha afirmat que "els hi ensenyo totes les tècniques i després ells tenen idees que a vegades també absorbeixes tu".

Tot i els dubtes inicials ara fa 3 anys, ha remarcat que "faig aquesta exposició tant pels alumnes adults com pels nens perquè ho gaudeixen molt". I un exemple són dos dels seus alumnes més especials.

La Laia Burgos i el José Antonio González, amb una discapacitat, encaren amb il·lusió la recta final de la creació de les peces que exposaran en la propera mostra.