Back to top

Sanromà s'acomiada de la Cambra de Comerç de Reus

El president de l'ens cameral durant els darrers 13 anys confia en què l'Estació Intermodal al sud de l'Aeroport sigui una realitat en els pròxims anys. Sanromà donarà el relleu a Jordi Just aquest dimecres, quan es constituirà el nou plenari de la Cambra.
Isaac Sanromà, a la Cambra de Comerç de Reus

Isaac Sanromà encara els darrers dies com a president de la Cambra de Comerç de Reus. Dimecres a la tarda es constituirà el nou plenari i Jordi Just serà nomenat nou president de l'ens cameral. Sanromà s'ha acomiadat aquest dilluns fent balanç de la feina que ha dut a terme durant els 13 anys que ha liderat la Cambra.

Des del 2006 i fins el 2019 les coses han canviat molt a la Cambra de Comerç de Reus. El decret Zapatero del 2010 que tallava bona part de l'aixeta d'ingressos a les cambres n'és un dels principals responsables. Isaac Sanromà i el seu equip han redefinit la Cambra de Comerç, inventant-se operatius com la Ganxet Pintxo o la Fira del Vi, implentant estudis i anàlisis com el Radar Cambra i distingint les empreses del territori, entre d'altres, amb els Premis Cambra.

La Cambra i les infraestructures

Sanromà reivindica el paper de l'ens com a defensor del territori i ha destacat la lluita per la defensa de les infraestructures de la demarcació. Una d'aquestes infraestructures, l'Estació Intermodal al sud de l'Aeroport, que el president sortint espera que pugui ser una realitat en dos anys. Precisament, la consolidació de la Taula estratègica de l'Aeroport és una altra de les línies que destaca Sanromà, que ha volgut acomiadar-se del seu mandat amb l'anunci que Reus, juntament amb Barcelona i Girona, pugui acollir de nou la Borsa Europea del Cereal, la pròxima dècada.