Back to top

Sant Jordi des de casa, o com viure la Diada en temps de coronavirus

Un web permet regalar llibres i roses per Sant Jordi. Es poden fer comandes a través de santjordiacasa.com fins a exhaurir existències o bé el proper 20 d'abril.
Sant Jordi des de casa

Tot i les particulars circumstàncies que estem experimentant en motiu del confinament, les principals festivitats com la Setmana Santa àmpliament celebrades al nostre territori amb la tradicional entrega de mones, ha continuat més viva que mai gràcies a la iniciativa de l’Agència Reus Promoció amb el concurs “On has comprat la teva mona?” tot promovent la compra local i de proximitat.

La setmana vinent és el torn de la Diada de Sant Jordi, i amb ella neix una iniciativa de la mà de la jove emprenedora Sara Oliva, amb el “A Reus, per Sant Jordi sempre hi haurà una rosa”. Una iniciativa amb la que tot aquell ciutadà resident a Reus podrà comprar una rosa a través de la web creada per a la ocasió i rebre còmodament a domicili seguint totes les mesures de precaució establertes.

sant jordi

Temps fins el dilluns 20 d'abril

La iniciativa es completa amb la possibilitat de comprar un llibre, gràcies a la col·laboració de la llibreria Galatea, qui ha fet una selecció dels top venda per aquest Sant Jordi.
La rosa té un preu de 7 € i permet fer arribar un missatge personalitzat al destinatari de la mateixa. Donada la bona acceptació de la iniciativa, les vendes es tancaran tant bon punt se n’exhaureixin les existències i o bé el proper 20 d’abril, per tal de garantir tots els lliuraments.

El lliurament es farà només a la ciutat de Reus i tindrà caràcter gratuït. Tant el repartiment de la rosa, o la rosa i el llibre es durà a terme la mateixa Diada de Sant Jordi, al llarg de tot el dia. Tot i que el context obliga que floristeries i llibreries romanguin tancades, iniciatives com aquesta son molt benvingudes per continuar preservant una tradició tant especial com és Sant Jordi.

Entregues a l'Hospital

hospital

SANTJORDIACASA.com ha aconseguit l’autorització per a poder fer entregues de roses el dia 23 d’abril a pacients de planta a l’Hospital Sant Joan de Reus!

Sens dubte, un exemple més de com a partir d’una crisis afloren la creativitat i la irrupció de noves idees.

sant jordi a casa

Entrevista completa a Sara Oliva

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades