Back to top

A Sant Sadurní d'Anoia amb la millor ratxa

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu té la possibilitat de desbancar al Noia com a rival per la lluita per la quarta plaça de l'hoquei lliga. Els homes d'Enrico Mariotti visiten la pista de Sant Sadurni d'Anoia amb l'objectiu d'allargar la dinàmica positiva que venen sumant. Ni més ni menys que 6 victòries en els darrers 7 partits.

Arribar l'hora de la veritat pel Reus Deportiu. Queden 4 partits per finalitzar l'hoquei lliga: 2 a fora i 2 a casa. L'equip d'Enrico Mariotti s'enfrontarà aquest dissabte davant del Noia amb l'idea de continuar al capdavant d'aquesta quarta plaça tan preuada. El conjunt reusenc viatjarà a Sant d'Adurni d'Anoia amb una ratxa de 6 victòries en els darrers 7 partits.

El Noia ve de superar el particular tourmalet de l'hoquei lliga, és a dir, Barça, Vendrell, Vic i Liceo, amb només 2 punts a l'stick. Un rival doncs que rebrà el Reus amb ganes de refer-se. Per la seva part, el club roig-negre ha anunciat la renovació de Joan Salvat una temporada més. Així doncs, el jugador, format a la pedrera reusenca, viurà la propera campanya la cinquena temporada com a jugador de la primera plantilla roig-i-negra.