Back to top

El Santes Creus acull el torneig de futbol 7 de penyes barcelonistes

El Club Esportiu Santes Creus ha estat l'amfitrió del torneig de futbol 7 de la Federació de Penyes Barcelonistes Tarragona Nord. L'activitat s'emmarca en la celebració del 50 aniversari del club reusenc.
torneig futbol barça

El camp municipal del Reddis s'ha omplert de jugadors apassionats pel Barça. Aquest dissabte 1 de juliol el Club Esportiu Santes Creus ha estat l'amfitrió del sisè torneig de futbol 7 de la Federació de Penyes Barcelonistes Tarragona Nord. En total hi han participat 13 equips, 8 alevins i 5 benjamins, que han representat diferents penyes barcelonistes del territori. El premi per aconseguir el campionat és tot un caramel. "Els 2 equips guanyadors seran els equips que representaran a la Federació de Penyes Barcelonistes Tarragona Nord en el campionat que es fa a Barcelona el dia del Trofeu Joan Gamper", ha explicat Josep Borrull, president de la Federació de Penyes.

El campionat ha aplegat al voltant d'uns 150 jugadors. En la categoria benjamí s'ha proclamat guanyadora la Penya Barcelonista de Riudoms mentre que en categoria aleví la Penya Barcelonista de l'Hospitalet de l'Infant. "Ens ha agradat molt el torneig. A més si guanyes la final pot anar al Miniestadi i veure un partit del Barça", ha comentat Carlos Velasco, jugador de la penya de La Selva del Camp. Roger Siuró, d'Hospitalet de l'Infant, ha afegit: "No només per jugar a Barcelona i per molts bons equips sinó també per gaudir del que ens agrada, el futbol".

El Club Esportiu Santes Creus ha acollit aquest torneig en motiu dels 50 anys d'història del club reusenc. L'entitat esportiva té una llarga llista d'activitats programades, com una macrofesta per a totes les persones que vulguin celebrar amb ells aquest aniversari.