Back to top

Sara Baras inaugura el FIM de Cambrils

El Festival Internacional de Música de Cambrils celebra el seu 45è aniversari. La "bailaora" Sara Baras ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida a l'edició d'enguany. La mostra pretén donar prestigi al municipi mitjançant la cultura i apropar els públics del territori.
Sara Baras inaugura el FIMC

Guitarres, vestits de volants, sabates de taló i palmes. Així ha arrencat la 45a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils. Sara Baras va sortir a l'escenari a les 10 del vespre i el va inundar de flamenc. El pati de cadires, gairebé ple de gom a gom amb gent vinguda d'arreu del món, va rebre la ballarina amb crits d'"olé" i amb forts aplaudiments. Tot plegat, un amalgama de colors i sons que criden a públics per diversos motius.

La mostra presumeix de ser una de les més longeves de Catalunya i durant aquests anys hi han passat artistes de renom internacional de tots els estils. L'organització destaca que la cultura aporta prestigi a Cambrils i situa el municipi en l'agenda artística i musical estatal. Aquest any, els assistents podran gaudir de la música d'Álvaro Soler, Fangoria, Rosario Flores i els Pets, entre d'altres. Diversitat de tendències per apropar a tot tipus de públics al municipi.

El Festival Internacional de Cambrils doncs, esdevé una de les cites més esperades de l'estiu del Camp de Tarragona.