Back to top

Satisfacció dels restauradors cambrilencs per Setmana Santa

Els restaurants de costa freguen la plena ocupació, i és que Cambrils s'ha omplert de visitants tal i com solia passar en les Setmanes Santes prèvies a la pandèmia. El sector dels taxis, però, no està tan content amb el volum de feina que han generat.

L'allau de visitants a Cambrils durant els dies més forts de Setmana Santa poc es diferencia d'altres Setmanes Santes prèvies a la pandèmia. Això sí, el que ha canviat són les precaucions que es prenen pel context actual i les restriccions vigents, que han fet que el volum de visitants fos pràcticament de Catalunya, sense estrangers ni turistes d'altres punts de l'estat espanyol. I és que malgrat la situació de pandèmia, els professionals de la restauració que toquen a costa afirmen fregar el ple, com en altres Setmanes Santes. Tot i així, cal tenir en compte l'aforament dels locals i el fet que només poden servir dinars, i no sopars.

Els taxistes: l'altra cara de la moneda

Els que no estan tant contents són els taxistes. L'absència de vols a l'aeroport de Reus i el fet que el gruix de visitants siguin de Catalunya ha fet que aquesta Setmana Santa hagin treballat a nivells mínims. Ara el sector posa les expectatives de cara al juny i les vacances d'estiu.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades